Hem > Nyheter > Innehåll
Bryt den traditionella designen - VMS-skåpets kontorsbord
May 31, 2017
Single Cabinet Office TableVMS office deskVMS är en välkänd möbelproducent i Kina, VMS har en avancerad teknik och designteam, vi tror att VMS blir det rätta valet för dig.


Som vi vet har stål kontorsmöbler blivit mer och mer populära, men nästan alla stål kontorsmöbler har samma design, de följer samma mönster. Vårt designteam har utformat utmärkt st Ål kontorsmöbler. Våra produkter har inte bara mode, men har också praktisk funktion. Stål kontorsmöbler är laterala filer är utrustade med en mekanisk säkerhetslåsning. Pedestaler, sidofiler och flerlagringsfiler är utformade för att ansluta till lämpligt skrivbord. Metallpinnar och kamfästen är konstruerade för enkel montering. Metallfästen ingår också för extra styrka och styvhet.


VMS är bra på tillverkning av ett enda skåp kontorsbord, datortabell, kontorsbord och andra kontorsmöbler. VMS har alltid varit världens ledande möbelverksamhet och vi har ett bra designteam och produktionslag, vi ska försöka vårt bästa för att möta kundernas krav. Vi ser fram emot att samarbeta med dig.Relaterade nyheter